Cimoneabetone

Resor och Tour
Reisetrender å se frem til i 2015

Reisetrender å se frem til i 2015

Rymdresor

Hvorfor gå til stranden når du kan gå til verdensrommet? Ifølge SpaceShipTwo som det er mulig, og starter fra april 2013 til å reise til verdensrommet for en pris tilsvarende 1 500 000 kroner. Det er verdt det!


( jrm353 , 2009 )

Forbedret flyhytter

Nå trenger du ikke lenger placer vesken under setet. Delta er bare en av flyselskapene som flyr til hyttene sine i begynnelsen av 2014, som også vil innebære ting som skjermer på setet og større lagringshyller. Det kan også være større gap mellom setene!

Innsjekking av din egen bagasje

Digitale bagasjemerker blir nå brukt til å forbedre effektiviteten. Du trenger ikke å vente med å få bagasjemerker for å hente vesken lenger. Du har det allerede; alt du trenger er en smart telefon for å får den.

Å leie en bil vil nesten være morsomt

Hertz bilutleie er en trend akkurat nå i år 2014. De har nylig annonsert nye maskiner for selvbetjening, lading porter for alle tekniske gadgets, spill områder for barn, og små shoppingområder for å gjøre plass til alt du trenger før en tur.

Barnefrie soner på fly

Det kan godt være at innføringen av barnefrie soner i hytta. AirAsia X har syv linjer viet til passasjerer som er over 11 år gammel.

Jeroen Bennink, 2011 Flickr.

Flyplasser som destinasjon

Dagene med frykt for forsinkelser er over. Mange flyplasser, hovedsakelig i London, har forbedret sine terminaler til mer resvänliga. Teatre, nye kunstverk og en overflod av lading porter med gratis Wi-Fi. Sør-Korea har også en skøytebane og et spa.

Taxien kan erstattes av andre former for transport for reisende

Uber, SideCar og Lyft er transporttjenester som er billigere, raskere og mer pålitelig enn drosjer. Noen sjåfører Løfte er kjent for å gi ut godteri.

TV og film-inspirert reise

Du kan tilbringe fire dager i New Mexico, og har aldri sett Walter White, men du kan definitivt se noen steder hvor Breaking Bad ble innspilt. Steder som filmer og TV-programmer har blitt synes å bli stadig mer populært. Hvem ønsker ikke å gå til New Zealand for å besøke Hobbiton; stedet hvor The Hobbit og Lord of the Rings ble filmet?

All-inclusive ferier

Et økende antall turer vil tilby all-inclusive turer. Disse tilbudene har økt i popularitet de siste årene over hele verden. Noen alpinanlegg som ikke har tilbudt dette før vil nå tilby all-inclusive alternativer for gjester.


I mange av Europa destinasjonen kan du få en fantastisk utsikt fra Fönster. Hvor du kan nyte naturen og skjønnhet.

 

Leave comment