Cimoneabetone

Resor och Tour
Berømte Las Vegas Resorts: The Mirage

Berømte Las Vegas Resorts: The Mirage

The Mirage, sammen med Bellagio og Caesars Palace, er en av de mest gjenkjennelige landemerkene på Las Vegas skyline. Her er en rask oversikt over The Mirage Las Vegas ‘historie, overnatting og høy-life-levende stil.

Mirage er til dags dato, den mest ligere konstruert hotellet / casino i historien, koster $ 630 millioner å bygge. Mesteparten av denne finansieringen kom fra bruk av Wall Street useriøs obligasjoner. Det ble bygget på et område som allerede er kjent for Las Vegas natteliv, opprinnelig å ha vært stedet for Castaways og Red Rooster Night Club. Anlegget ble åpnet i 1989 til en fanfare publisitet.

The Mirage Las Vegas er gjenkjennelig på grunn av sin gull vinduer; snarere enn en slags maling effekt, vinduene får sin farge fra selve gullstøv.

Slike rikdommen var ikke uten sin pris. Det ble rapportert, på hotellets åpningen i 1989, at anlegget ville trenge å generere $ 1 million per uke i inntekter bare for å holde tritt med sin syv år byggelån.

Men Mirage suksess var umiddelbar, og den sju år lånet sikt faktisk ble betalt av i litt over 18 måneder. Slik er trekkraft av dette feriestedet! På Mirage er du garantert å ha en herlig spillopplevelse som alle

Design og konsept av The Mirage var så bemerkelsesverdig at mange arkitektoniske forventer anser det far til moderne byggeprosjekter i området. De to viktigste tårn av hotellområdet i anlegget åpent i en omvendt V, nesten som en bok åpen og stående på høykant. Denne særegne designen gjør The Mirage lett gjenkjennelig, selv blant andre kjente landemerker.

Før 1989 ble reiselivsnæringen lidelse og antas å være i terminal nedgang. Delstaten New Jersey, på den fasjonable østkysten av USA, hadde nylig legaliserte gambling og hadde opprettet en Las Vegas av sine egne; den kjente feriested i Atlantic City. Med amerikansk tilsynelatende ustoppelige ønske for det nye og innovative, Atlantic City og andre New Jersey gambling feriesteder erstattet Las Vegas i nasjonens bevissthet når det kom til søker en ferie kombinert med blomstrende uteliv og vilter gambling.

Faktisk ble det antatt av mange at Las Vegas ‘tid var i terminal nedgang siden sin Mafia-ledelsen hay dager på 1960-tallet. Den ble designet av byens myndigheter at et stort byggeprosjekt ble pålagt å revitalisere byens skrantende formuer, og The Mirage var et resultat av en lang konsultasjon. Sin moderne, nyskapende design kombinert med luksus og den uimotståelige trekke av gambling, bidro til å få oppmerksomheten tilbake til vestkysten generelt, og byen fikk tilbake sin plass som nummer én gambling byen i Amerika.

I 2008, anlegget gjennomgikk en $ 110 millioner redesign som ble gjennomført i august samme år. Komplekset har nå:

* Siegfried & Roy Secret Garden & Dolphin Habitat

* En kunstig vulkan, som utbrot nattlig hver time 17:00-23:00.

* Våt strender og palmer.

* En regnskog.

* En 53-fot lange akvariet bak hoved hotellets registrering resepsjon, hjem til over 1000 arter av marint liv.

* En Cirque Du Soleil ytelse

Leave comment