Cimoneabetone

Resor och Tour
USAs utenlandsreiser forventes at øke i 2015

USAs utenlandsreiser forventes at øke i 2015

USA er en av de ledende og mest viktige innen reisemarkedet i verden. Totalt brukte amerikanerne omtrent 730 milliarder kroner i 2008 på utenlandsreiser. De er det nest største markedet når det gjelder utenlandsreiser. Mer enn 40 millioner amerikanere reiser utenlands, tilsvarende om lag 63,5 millioner turer.

En ny rapport fra Tourism Intelligence International, «How Americans Will Travel 2015», spår at amerikanske utenlandsreiser vil gjenopprette fra den globale økonomiske lavkonjunkturen. Ved utgangen av 2015 er det forventet, for første gang siden 2008, til å bli flere reiser til utlandet

De mest populære reisemål for amerikanere er Sentral-Amerika. Amerikanerne vil ha valuta for pengene der det tilbyr sol, sand og sjø. 2/3 av alle reiser er vanligvis til Karibien. 1/3 av amerikanerne ville heller reise til Europa. De ønsker å reise for å oppleve kulturen på stedet de besøker, og de ønsker å vite hva som er tilgjengelig og hvilke produkter å kjøpe før du drar dit.

Kokorowashinjin, 2008 Flickr.

Det har blitt viktigere i nyere tid til å engasjere seg i aktiviteter som har en kulturell bakgrunn på sine reiser. Mer enn halvparten av de 40 millioner amerikanske reisende reiser til utlandet for å besøke historiske steder, en tredje besøk kulturarv og en kvart besøker kunstmuseer.

Det handler om museer, monumenter, sirkus, bryting, festivaler, teater, bistroer, utendørs kafeer og gatemarkeder. Det er så mye å utforske i Europa som har blitt mer og mer viktig for amerikanerne. De ønsker å oppleve så mye som mulig som er i motsetning til deres eget land.

USAs reisemarked har vært under ekstremt trykk fra krig, terrorisme og depresjon; fallende boligpriser, fallende inntektsnivå og økt arbeidsledighet. Det har hatt en negativ innvirkning på utenlandsreiser. Sammenligning av årene 2008 og 2009, ser vi at amerikanerne brukte 185 milliarder mindre på reiser i 2009.

Leave comment