Cimoneabetone

Resor och Tour
Tips om de 5 mest prisverdige byene i Europa

Tips om de 5 mest prisverdige byene i Europa

Frankrike – Côte d’Azur

Den franske Riviera er et førsteklasses reisemål for flere gode grunner: Klart vann på sandstrender , klipper og skjulte viker. Det er museer, travle markedsplasser, store herskapshus og utsikt mot bukten. Spaser langs strändarna av Cap d’Antibes eller sjekk ut de Val de Roses.

England – Cotswolds

Stadsbyn og jordbruksland i Cotswolds er bare to timer fra London sentrum. Det er en rekke designerbutikker, sjarmerende hytter og eksepsjonelle restauranter som tiltrekker. Cotswoldsregionen er liten nok, og til å betale mindre så ka ndu gjøre en bestilling online før du går til England. Hvis du kjøper billetten på stedet slik at det vil bli betydelig dyrere. Hvis du velger å bo på et hotell i Cotswolds, slik at du kan bo på The Big Sleep som har fantasifulle aksenter. Det er også anledning til å oppleve de eldre typene av puber med en blanding av gamle trestoler og store orientalske tepper. Den serverer mat av høy kvalitet her med et stort utvalg.

Tyskland – Berlin

Berlin er en by full av historisk mystikk, ambisiøs moderne arkitektur og et blomstrende galleri med restauranter. Det er ikke fantastiske byen har blitt sentrum av City of Culture i Europa. Det er et sted som tiltrekker seg kreative typer og reisende med interesse for historie. Det er mange moderne kafeer, butikker og økologisk mat butikker rundt om i byen.

Miquel C, 2012 Flickr.

Italia – Roma

Roma har over 900 kirker, som viser det store arbeidet med renessansen. Mange kunstverk og arkitektur av Raphael, Bernini, Caravaggio, Bramante, Pinturricchio og Annibale Carracci er i den nordlige delen. Det er mange fotballspillere, Hollywood-stjerner og kjente artister som vanligvis spiser på Romas uteplasser. Hotel Navona er en av de små skjulte hotell i hjertet av Roma. Det er mange strukturer rundt det med fin utsikt.

Tyrkia – Istanbul

Istanbul har mange museer som er omgitt av fine mosaikkfliser med bilder av dyr, myter, yachter, kamel ritt, geiter og hverdagsliv. Det finnes mange restauranter som tilbyr grillet kjøttboller servert med bakte bønner og salat. Bo i en stilig håndlagde hotell som er omgitt av koselige hus med ottomanske detaljer. Noen av suitene har en privat hage og den andre med en romantisk utsikt over byens eldste ruiner med sprø ing ville blomster.

Det finnes en rekke fly søkemotorer tilgjengelig der du kan bestille billige flybilletter til alle kjente destinasjoner i Europa som fly til Malaga, Paris, Roma, Oslo, Norge, gran canaria etc.

Leave comment