Cimoneabetone

Resor och Tour
Aktivitetsferier i Cyrpus – Det perfekte reisemål

Aktivitetsferier i Cyrpus – Det perfekte reisemål

Kypros ferie er et veldig populært valg for turister og er perfekt å kombinere med en rekke aktiviteter. Kypros ferie passer til den sporty holidaymaker for en rekke grunner – denne solskinn Middelhavet øya har et varmt og behagelig klima gjennom hele året, og med det er flere blå flagg strender, krystallklart hav og vind kysten.

Kypros ferie er ideell for et fantastisk utvalg av vannsport. Kypros ferie er også utrolig populært for turgåere og turgåere, med god natur og en rekke forskjellige terreng for enkel spasertur eller et mer utfordrende eventyr. Hvis du er en ivrig golfspiller, er det også et bra valg for sportsferie på Kypros – med flere og flere mesterskapskurser som kommer opp hvert år, inkludert det vakre Elea-kurset, designet av den berømte golfspilleren Nick Faldo.

Kilde: Pixabay / fgmsp / 59 bilder

Sjøbaserte sportsferier

Blant dem som favoriserer Kypros for sine aktivitetsferier, er det ivrige terrengsyklister, og det er også mange muligheter til å nyte andre mer fysiske idretter som fjellklatring. Til tross for det solfylte været kan aktivitetsferier om vinteren også omfatte ski og snowboard hvis du drar til fjellene! Hvis du vil at aktivitetsferien din skal dreies rundt sjøen, vil Kyprosferien imøtekomme alle dine behov. Hvis du er en erfaren dykker ute etter spenning i løpet av din sportsferie, må du sørge for at du besøker det høyt ansette Zenobia Wreck dykkestedet.

Det er også mange andre populære dykkesteder rundt Kypros kyst, hvor du kan utforske undervannsgrotter og vakre korallrev. For mer vannbaserte orienterte sportsferier kan du leie båt, kano eller pedalo og løpe over bølgene. Andre flotte vannsporter som du kan nyte på ferien i Kypros, er kitesurfing, windsurfing, vannski, seiling eller wakeboarding. Du kan også satse på favorittsporter rett fra strendene ved å logge på din favoritt online sportsbook via mobil og utforske de nyeste unibet odds.

Et utvalg av sport for dine kyprosferier

For litt mer sportslige aktiviteter, pakk opp og hodet for åsene på ferien i Kypros. Troodos-fjellene er en fantastisk måte å utforske det lokale området og ta en fantastisk havutsikt, mens du unngår varmen fra kystområdene. Det er tre naturlige stier som vinder rundt foten av dette majestetiske fjellkjeden med mange alternativer som fører deg til sjarmerende, rustikke landsbyer hvor du kan stoppe for en forfriskende drink.

Limassol skogen og Akamas halvøy er også gode destinasjoner å lede etter i Kypros sportsferie, og hvis du har interesse for dyreliv eller blomster, vil disse fantastiske stedene ikke skuffe.

Leave comment