Cimoneabetone

Resor och Tour
Ferie strand design av huset:   alt formet som ‘K’

Ferie strand design av huset:   alt formet som ‘K’

Australias Ashton Raggatt McDougall Arkitekter har utformet denne fantastiske ferien strandhus, passende kalt K House for en familie hvis navn begynner med samme bokstav.

Det er et viktig symbol for design, som er formet som bokstaven «K», klippe og roteres i to – en kul konfigurasjon som gir det både byggehøyde og den beste utsikten. Inside, de viktigste etasje huser en garasje, en standard Minirenseanlegg og en utendørs stue, dekket for å tillate all-weather al fresco underholdende .

Også i første etasje er et lydisolert hjemmekino, to soverom, et bad, kjeller og oppbevaring. De virkelige setningen stykker i denne moderne huset er det kjøkken kabinett og pantry, en massiv skyvedør og gulv-til-tak-K-formet bokhylle som huser hus er 5000-boksamling, som alle er plasket i en arrestere skyggen av skinnende rød .

Leave comment