Cimoneabetone

Resor och Tour
Klappstol for de som elsker å bevege seg i naturen

Klappstol for de som elsker å bevege seg i naturen

Klappstoler faktisk begynt å bli brukt under vikingtiden i Sverige, de var selv rundt Egypt, Hellas og selv i Roma. Rammen he ofte laget av tre og sete laget av metall eller stoff, avhengig av hvor rik du var.

( Joe Wolf , 2010 )

den klappstol ble faktisk utbreddad i middelalderen. Det er anslått som en liturgisk møbel. Siden århundrer, den klappstol var først og fremst en arm og hodestøtter. Selvfølgelig er det nyere stoler ofte finnes i funksjoner og også kalt bare folding stolar.I USA, en tidlig patent på en klappstol ble av John Cham 1855th I 1947 Fredric Arnold skapte den første aluminiumsklappstol med stoff bånd for sete og også baksiden. I 1957, til Fredric Arnold i Brooklyn, New York produsere mer enn 14.000 seter per dag. I dag er den sammenleggbare stol vanligvis laget av hard plast eller metall eller tre. Klappstoler kan deles inn i ulike kategorier.

Harry-Bertoia-Diamond-Stol-Farget-www.swiveluk.com-33

Da jeg studerte college rekreasjon, så vi gjorde en tur på 6 mil og jeg liker Egentlig natur og dagene he veldig interessant med alle skogene rundt en, men når det kommer til alle de pausene jeg hadde faktisk med meg en liten klappstol og jeg kan si at det reddet meg så mange ganger at du kan bare sitte ned og strekke ut ryggen, ja selvfølgelig kan du bruke uten et tre eller stein, men jeg følte bare en klappstol gjort det så veldig bedre for meg så nettopp fordi klappstoler er helt nydelig.

Leave comment