Cimoneabetone

Resor och Tour
Alt du trenger å vite om å reise lett

Alt du trenger å vite om å reise lett

Den største feilen reisende gjør er å pakke mye mer enn de trenger. Noen reisende støter på vanskeligheter når de har pakket for mye og kommer hjem med enda mer bagasje. Som nevnt, er det best å reise lett.

Fordelene ved å reise lett er:

Sikkerhet – Jo mindre ting du tar, desto mindre er risikoen for å miste verdifulle ting. Hvis du bare trenger å bære en pose når du forlater flyet, tog, båt eller buss, så det er mindre risiko for at du mister noe rett foran øynene dine. Det er mindre sannsynlig å få tingene dine ødelagt, neglisjert eller vridd.

Økonomi – Trav lys lar deg fjerne ekstra gebyr som vanligvis kommer med bagasje. I tillegg til det kan du enkelt ta deg videre med lokal transport buss og tog.

Fleksibilitet – Mindre vekt betyr at du har bedre mobilitet og flere reiser valg.

Praktisk – Den største fordelen med å reise lett er det praktiske. Det er ingen maskering poser, ingen stress om sikkerheten til dine eiendeler og ingen bekymringer når det gjelder å betale overdrevent mye penger for bare bagasjen.

7 regler når du reiser lys

Mange sier at de reiser lett, men de gjør faktisk ikke. Reiser kan lett sammenlignes med en strategisk prosess som starter fra begynnelsen av planleggingen.

Regel # 1 – Planlegg alle dine aktiviteter og funnet ut hva du trenger for dem. Husk alltid at målet ditt er å reise til bare ta med deg det du virkelig trenger.

Regel # 2 – Forbered hva du ønsker å ta med deg på turen. Legg dem forsiktig på sengen og spør deg selv «Trenger jeg virkelig dette? Hvilken er den beste av disse? «Den tommelfingerregel er å alltid gå med praktisk alternativ. For eksempel, et par nøytrale sko i stedet for å ta med deg et par sko til å matche alle klærne.

Regel # 3 – Velg en egnet pose. Ikke ta en for liten eller for stor. Å ha en pose som er for stor vil få deg til å pakke mer enn du trenger.

Regel # 4 – Ikke kast ut alt i vesken på en gang. Ta deg tid til å tenke gjennom det. Hvis du virkelig trenger å ta håret ditt når du bor på et hotell som trolig allerede har en.

132020_1

Källa : Lampornu.se

Regel # 5 – Forbered deg på det du tror du trenger og pakke bare halvparten av det.

Regel # 6 – Aldri kaste klærne, rull dem. Reiser lys betyr at du pakke riktig og sørge for at alt passer. Å brette opp klærne gjør hver plass i vesken er fylt.

Regel # 7 – Ikke overfyll vesken. Husk at du er sannsynlig å få med deg nylig kjøpt ting på vei hjem.

Leave comment