Cimoneabetone

Resor och Tour
De billigste skiturene i Europa

De billigste skiturene i Europa

Alt fra all-inclusive tilbud til billig heiskort, alpinanlegg og turoperatører som vil gi nye attraktive priser på en vellykket ski ferie i år.

Østerrike og Italia er de billigste landene å gå for en skiferie i Alpene. Prisene på overnatting er billigere enn i Frankrike. Sveits er fortsatt dyrere på grunn av de høye prisene på valutaomregning i franc. Resortene prøver å redusere prisene for å gjøre det mer attraktivt for potensielle besøkende. Noen ganger tilbudt 20% rabatt på heiskort på noen av skianlegg.

Det som også tiltrekker seg er all-inclusive pakker tilbys av turarrangører. Det er en veldig god måte å finne ut nøyaktig hvor mye du betaler før du drar på ferie.

Sveits – The Jungfrau

De har redusert prisene på sine voksne heiskort med 20% gjennom hele sesongen. Så en ukes skiturer koster ca 1750 NOK. Den eneste ulempen er at du må kjøpe et heiskort 21 dager i forveien. Plassen som gir best valuta for pengene er byen Lauterbrunnen hver dag har tog som går hele veien opp til skianleggene. En uke på Hotel Rosa all-inclusive pris 5200kr per person med halvpensjon, er flyreise og transportkostnader inkludert.

Lukasz Waszczuk, 2008 Flickr.

Frankrike – Saint-Lary

Saint-Lary ligger i Pyreneene. Her vil du få opp til 20% rabatt for en bestilling med 6 dagers heiskort på forhånd. Det koster 3600kr for ett soverom i Le Clos Saint Hilaire. Bygningen er 750 meter fra sentrum av landsbyen.

Østerrike – Alpbach

Alpbach har blitt en av de største ski stedene for de som ønsker en moderat skidyta på 145km med majoritets enkelt løper. Når du bruker anlegget gratis kort for å få gratis heiskort for barn opp til 15 år og andre bonuser som gratis skøyter, trugeturer og rabatt paragliding. En uke på Haus Edelweiss koster 4000kr per person, som inkluderer flyreise og transport.

Hvis du er ute etter kostnadseffektive skiferie tilbud, kan du finne ut annonser på ulike nettsteder.

Italia – Cervinia

Crystal Ski har en gratis ski-og snowboard-pakke verdt 3300 per person og er åpen for mer enn 300 stykker av første gangs skiløpere. Deltakerne betaler ferie kostnader og deretter motta gratis opplæring, heiskort og leie av utstyr. Hvis du bor på tre-stjerners hotell Astoria, koster det 4900 per person og inkluderer flyreise og transportkostnader.

Leave comment